woensdag 12 mei 2010

Morgen start de 1000 km. Eindelijk zou ik bijna durven zeggen en zo voelen de andere teamleden zich ook. De voorbereiding is voor de een al wat vlotter verlopen dan voor de ander, maar we denken er toch klaar voor te zijn.

Nu is ook gebleken dat niet elke dag braaf 250 km wordt afgelegd. De afstanden variƫren nogal. Myriam krijgt, wat het aantal kilometer betreft, de zwaarste rit: 271 km. Niet alleen zij, maar ook Elke, Sophie en ik moesten even slikken. Dat is een verdomd lange afstand.

Op vrijdag wordt er 238 km verreden. Sophie bracht het goede nieuws. "Je weet toch waarom je maar 238 km fietst?" vroeg ze. Ik had de rit nog niet zo aandachtig bekeken, maar we rijden door de Vlaamse Ardennen. Niet alleen de Alsemberg wordt beklommen maar ook in de Vlaamse Ardennen krijgen we een aantal, zij het kleinere, hellingen voorgeschoteld.

Op zaterdag rijdt Elke 266 km en op zondag rijdt Sophie 253 kilometer. Is dus samen 1028 kilometer.

Het weer lijkt wel te zullen meevallen, koud 's ochtends maar gedurende de dag toch een vrij aangename 15° op donderdag en vrijdag tot 18° op zondag, en als Frank het bij het rechte eind heeft, geen neerslag (van betekenis).

Spannend! Het begint nu toch wat te kriebelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten